Sari ja kuva // Viestintäpalvelut
...

Mistä kaikki alkoi ja miten tähän päädyttiin?

Tarina

Kaikki alkoi vuonna 2011. Valmistuin ensimmäisestä visuaalisen alan koulusta ja perustin toiminimen. Olin päättänyt tehdä harrastuksesta itselleni ammatin.

Sittemmin on tullut käytyä vähän lisää kouluja ja toiminimikin on tässä matkan varrella vaihtunut osuuskuntaan. Toimenkuvani on aikojen saatossa laajentunut kattamaan visuaalisen viestinnän ohella myös muun muassa kirjoitettua viestintää, viestinnän ja viestintästrategioiden laatimista, sekä verkkopalveluiden suunnittelua.

Eläimet, niiden hyvinvointi ja voimakas tarve parantaa maailmaa ovat aina näytelleet suurta roolia elämässäni, mutta en koskaan osannut kuvitellakaan, että voisin hankkia elantoni millään niihin liittyvällä.

Ensimmäinen käännekohta urallani tapahtui noin 2 ½ vuotta sitten, kun aloitin AD:na SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitolla, jonka myötä olen sittenkin saanut tehdä juuri sitä mitä rakastan, niiden asioiden puolesta joita rakastan!

Lopullinen silaus asioiden kulkuun saatiin syksyllä 2018, kun minua pyydettiin ottamaan hoitaakseni asiakkaani Armenta Benessin verkko- ja someviestintä. Silloin palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja tajusin tämän olevan juuri sitä mitä haluan, ja mitä minun kuuluu tehdä! Oivalsin eläimiin, niiden hyvinvointiin ja kansalaisvaikuttamiseen liittyvän ammattitaitoisen ja asiantuntevan viestinnän olevan minulle se THE juttu, jota kohti elämä oli minua hitaasti mutta ilmeisen varmasti kuljettanut.

… ja tässä sitä nyt ollaan.

Tervetuloa mukaan seikkailuun!