Armenta Benessi Oy

Viestintä

Kuvassa kooste Armenta Benessin verkkosivuista ja siitä, millaiset ne ovat eri laitteilla.
Kuva Armenta Benessin tunnuksesta, jossa tyylitelty musta lehmähahmo katsoo sivuttain kohti katsojaa.
Kuva Armenta Benessin tunnuksesta, jossa tyylitelty, sinisellä taustalla oleva valkoinen lehmähahmo katsoo sivuttain kohti katsojaa.
Armenta Benessin somekuva, jossa käydään läpi resursseista ja eläimestä tehtävien hyvinvointihavaintojen eroja lypsylehmän näkökulmasta.
Armenta Benessin somekuva, jossa käydään läpi resursseista ja eläimestä tehtävien hyvinvointihavaintojen eroja sian näkökulmasta.
Armenta Benessin somekuva, jossa käydään läpi Welfare Quality® -auditoinneista annettavia arvosanoja.
Armenta Benessin somekuva, jossa käydään läpi Welfare Quality® -auditoinnin pääkohdat.
Armenta Benessin somekuva, jossa käydään läpi eläimen viisi vapautta.
Armenta Benessin somekuva, jossa käydään läpi kananmunista löytyvien leimojen selitykset.

Visuaalinen, sekä some- ja verkkoviestintä

Armenta Benessi tarjoaa eläinten hyvinvoinnin asiantuntija- ja konsultaatiopalveluita yrityksille, sekä kuluttajille tietoa eettisten kulutuspäätösten tueksi.

Suunnittelin yritykselle sekä logon ja visuaalisen ilmeen, että selkeän verkkosivukokonaisuuden, joka on rakenteeltaan joustava ja mukautuu tarvittaessa yrityksen kasvaviin tarpeisiin.

Syksyllä 2018 otin haltuun myös yrityksen verkko- ja someviestinnän suunnittelun ja tuottamisen, jota teemme yhteistyössä Armenta Benessin edustajan kanssa. Laadin yritykselle verkko- ja someviestintästrategian, jonka pohjalta suunnittelemme sekä tuotamme niin kirjallista kuin kuvallistakin viestintää yrityksen verkkosivuille, blogiin ja sosiaalisen median kanaviin. Osallistun aktiivisesti myös yrityksen verkko- ja someviestinnän kehitystyöhön.